Logo
Leeghwaterstraat 25
3364 AE Sliedrecht
Tel. 0184-422297
Fax. 0184-421663
Email: info@keukenhof-sliedrecht.nl

Keukens

De keuken vormt het hart van uw huis. Gezellig ontbijten, een heerlijke lunch bereiden en 's avonds de dag bespreken aan de keukentafel. Daarom is het belangrijk dat uw keuken optimaal bij u en uw gezin past.

Ontdek uw keuken

Wij hebben de keukens die we aanbieden in verschillende stijlen onderverdeeld. Ontdek nu welke stijl bij u en uw gezin past. Door op een van de categorieën te klikken ziet u een ruim aanbod keukens in die stijl.

Showroomkeukens

Groot aanbod showroomkeukens verkrijgbaar in bij Keukenhof Sliedrecht. Ongelofelijk hoge kortingen die kunnen oplopen tot duizenden euro's. Kom snel langs en ontdek onze prachtige showroomkeukens!

Kom langs

Leeghwaterstraat 25
3364 AE Sliedrecht
info@keukenhof-sliedrecht.nl
0184-422297

Neem contact met ons op
Showroomkeukens
Showroomkeukens - kwaliteit tegen een goede prijs
Showroomkeukens
Landelijke keukens
Een keuken met een warme, vriendelijke en nostalgische uitstraling. Dat is een landelijke keuken. De gezelligheid moet er vanaf stralen.
Landelijke keukens
Klassieke keukens
Degelijk en robuust maar toch verfijnt en herkenbaar. Dat kunt u van een klassieke keuken van Keukenhof Sliedrecht verwachten.
Klassieke keukens
Handgemaakte keukens
Handgemaakte keuken. Hollandse kwaliteit met oog voor detail en op maat gemaakt.
Handgemaakte keukens
Moderne Keukens
Een moderne keuken is de ware blikkenvanger in het huis. Het strakke design en de fijlloze lijnen zijn onmiskenbaar in het design.
Moderne Keukens
AGA fornuis
AGA, een buitengewoon fornuis voor het leven!
AGA fornuis